Heeft u schade? Een reparatie nodig? Nieuwe banden? Op zoek naar een nieuwe auto of een betrouwbare 2e hands? Even langs Van Oorschot!

Het klimaat in Nederland zorgt voor steeds hogere temperaturen, maar ook als u op vakantie gaat is het zaak te zorgen dat uw airco in orde is. Het is daarom belangrijk deze door een gecertificeerd bedrijf te laten nakijken.

Een airco is steeds vaker geen luxe meer. Als u er een heeft, merkt u al bijna iedere dag de voordelen. Daarom moet u er ook niet aan denken dat in een warme periode uw airo uitvalt. Zorg daarom voor een tijdige check. Autobedrijf Van Oorschot kan uw airco technisch volledig nakijken en ervoor zorgen dat deze kan instaan voor een behaaglijk klimaat in uw auto, ook als de temperatuur buiten boven de 30 graden uitkomt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         Uw nieuwe auto
         Een betrouwbare occassion
         Reparaties
         Pechhulp
         Schadeherstel
         APK

 

Voor een nieuwe auto of een mooie 2e hands auto

stapt u binnen bij Van Oorschot

Alles voor een nieuwe of tweedehands auto, onderhoud en reparatie.

Als u aan auto's denkt, denkt u aan Van Oorschot. Wij zijn een officieel BOVAG Autobedrijf en hebben ervaring met alle soorten auto's. U kunt bij ons altijd met uw autovragen terecht en kunt rekenen op een eerlijk en vakkundig antwoord.

Onze missie en norm

Service en kwaliteit staan voorop.

- het team van Autobedrijf van Oorschot

Partner en leverancier van o.a.