Heeft u schade? Een reparatie nodig? Nieuwe banden? Op zoek naar een nieuwe auto of een betrouwbare 2e hands? Even langs Van Oorschot!

De broers Van Oorschot werken samen in Autobedrijf Van Oorschot. Beide zijn zij al tientallen jaren 'gek van auto's' en is hun werk ook hun hobby en omgekeerd. Omdat goed niet goed genoeg is, zorgen ze dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste technische wetenswaardigheden en de mooiste auto's voor hun inmiddels grote klantenkring.

Na jaren bij gespecialiseerde autobedrijven te hebben gewerkt, waren de broers eraan toe hun eigen garage en autobedrijf te starten. Eerlijkheid en vakmanschap moesten voorop staan om te zorgen voor de meest tevreden klanten. Hier uit de regio, maar ook ver daarbuiten. Hun liefde voor auto's en autotechniek heeft er inmiddels voor gezorgd dat een grote groep auto-eigenaren hun auto - ook de meest bijzondere - aan de broers Van Oorschot en hun vakbekwame medewerkers, toevertrouwen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         Uw nieuwe auto
         Een betrouwbare occassion
         Reparaties
         Pechhulp
         Schadeherstel
         APK

 

Voor een nieuwe auto of een mooie 2e hands auto

stapt u binnen bij Van Oorschot

Alles voor een nieuwe of tweedehands auto, onderhoud en reparatie.

Als u aan auto's denkt, denkt u aan Van Oorschot. Wij zijn een officieel BOVAG Autobedrijf en hebben ervaring met alle soorten auto's. U kunt bij ons altijd met uw autovragen terecht en kunt rekenen op een eerlijk en vakkundig antwoord.

Onze missie en norm

Service en kwaliteit staan voorop.

- het team van Autobedrijf van Oorschot

Partner en leverancier van o.a.