Heeft u schade? Een reparatie nodig? Nieuwe banden? Op zoek naar een nieuwe auto of een betrouwbare 2e hands? Even langs Van Oorschot!

U merkt dat er iets mis is aan uw auto en wilt ervan uit kunnen gaan dat u een eerlijke en vakkundige diagnose wat er mis is en wat de beste manier is om u weer veilig op weg te helpen.

U kunt er bij Autobedrijf Van Oorschot altijd vanuit gaan dat u het beste advies krijgt. Wij stellen te allen tijde uw veiligheid voorop en sturen u nooit met een kluitje het riet in. Wanneer wij andere problemen tegenkomen zal er altijd overleg zijn of deze noodzakelijk verholpen moeten worden. Wanneer wij u een offerte doen, is dat alleen voor noodzakelijke handelingen en staat u nooit voor verrassingen wanneer u uw auto weer komt ophalen.

Ons uitgangspunt is vakmanschap tegen een eerlijke prijs.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         Uw nieuwe auto
         Een betrouwbare occassion
         Reparaties
         Pechhulp
         Schadeherstel
         APK

 

Voor een nieuwe auto of een mooie 2e hands auto

stapt u binnen bij Van Oorschot

Alles voor een nieuwe of tweedehands auto, onderhoud en reparatie.

Als u aan auto's denkt, denkt u aan Van Oorschot. Wij zijn een officieel BOVAG Autobedrijf en hebben ervaring met alle soorten auto's. U kunt bij ons altijd met uw autovragen terecht en kunt rekenen op een eerlijk en vakkundig antwoord.

Onze missie en norm

Service en kwaliteit staan voorop.

- het team van Autobedrijf van Oorschot

Partner en leverancier van o.a.